Ruths Englandstur 1947 – på vers

I sommeren 1947 foretag Ruth og Aage en rejse til England. Ruth har skrevet om turen – på vers –. Aage der var en dygtig amatørfotograf har illustreret turen med billeder og tegninger.

lørdag 12 juli

 

Ruth og Aage nød turen på færgen fra Esbjerg til England – dejlig kahyt og ingen søsyge.

Søndag den 13

Mandag den 14

 

Tirsdag den 15

Maria sidder her sammen med Paddington bjørnen. – Ruth og Aage havde vist glemt at det er jo til Paddington Station alle berømte ankommer og afgår. – Aages udsigt fra “The Monument”, han elskede at tage billeder i et specielt perspektiv. – Ruth sammen med hr og fru Burns ved et senere besøg.

Ons 16 og tors 17

Fred 18 og Lør 19

Josephine som Ruth havde mødt på sin Englandstur i 1946 (se link til historien her) skrev til Ruth (juli 1946) hvorfor hun ikke kunne møde dem:

Dear Ruth,    I’m afraid we shall not be able to come to see you – the railway journey is about seven hours each way and finding accommodation at short notice is very difficult at this time of year.  We’ve been scheming says and means and would have tried to come if Bernard had not been taken ill – he has been in hospital for a few days and although at home now is not fit to travel so far yet. I’m disappointed but it can’t be helped. Instead I’m sending you some chocolate – not very much but it will help the journey home.

Hope you have had a good holiday despite a typical English summer – we say that “summer comes on Tuesday” meaning one hot day is a pleasant experience. You will have found the Welsh mountains and industrial towns very different from London – try the Lakes or Scotland next time – another contrast in hills.

Must close now and dash off to work – but will write a proper letter later. Yours Josephine

Søn 20 og Man 21

Tirs 22

Den flotte udsigt da Aage og Ruth kom på toppen. – Aages flotte “selfie” med den smukke udsigt. Fotoet blev senere anvendt som bordkort ved deres bryllup (se link).

ruth 17-4

Onsdag 23

Torsdag 24

Fredag 25

Lørdag 26

 

 

Hygge i togkupeen i Tyskland på vej mod nord “Dannevang”. 

Søndag 27 7-9-1

ruth 18-4

Mødte 2 sorte baptist præster fra USA på vej til Veraenskongres i København. – I “København hvornår skete det 1947” fremgår det, at det var et problem at få de  ca. 200 negre/sorte præster indkvarteret.

Søndag 27 13-15

 

3 comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s