Tvillingernes Fødselsdag II

Tvillingerne Maria og Torben har hvert år fødselsdag 13. januar. Jeg er så “Blessed” at være gift med Maria. Jeg har tidligere berettet om dem i “Tvillingernes Fødselsdag I” som var baseret på deres Morfar Emry’s erindringer. Deres “Meritter #1,  #2  og  #3” som yngre er deres Mor Ruth’s dagbogsnotater.  Maria har i “Min Barndoms Fødselsdage” skrevet om fødselsdage i barndomshjemmet i Herlev.

Jeg har tidligere i “Fødselsdag 13 januar” lavet en kavalkade af fødselsdagsfejringen. I denne historie bliver fortrinsvis vist billeder som ikke tidligere har været vist.

Huset på Agerledet blev færdigt i sommeren 1954 og tvillingerne står her på den nye terrasse, der ikke er helt færdigt. – Januar vinter 1955 med dejlig sne, tvillingerne hænger på havelågen. – Tvillingerne en varm sommerdag 1966 foran terrassen. –  Tilfældigvis samme tøjfarve er valgt, sommer 1987.

Tvillingerne hygger sig indendøre på Agerledet 1962. – Familien samlet ved den tændte adventskrans 1967. – Julen 1976 fejres på Agerledet, Maria med ryggen til og Torben halvt skjult foran Maria. – Mor Ruth studerer sammen med Maria de mange Julekort.

Tvillingernes 40 års fødselsdag blev fejret for Marias vedkommende i Storvreta i Sverige, hvor: “I sne står urt og busk i skjul“. – Torben fejrer sammen med Lis 40 års fødselsdagen i København.

Tvillingernes 60 års fødselsdag + Torben og Lis sølvbryllup blev fejret på “Aldershvile“. – Der blev vist et lysbilled-show “Slægten – fortid-nutid”. – Foran Slots-Pavillonen gruppebillede med hovedpersoner og gæster, bemærk højre hjørne hvor opmærsomheden samler sig om yngste gæst.

2016-Fødselsdag sammen med Erika

Tvillinge selfie på tvillingenes 65 års fødselsdag sammen med Erika der har fri fra vuggestuen.

På Engbjerg fejres alle fødselsdage med flag på bordet straks om morgenen, bordflagene har tvillingernes Far Aage lavet.

Flagets historie

Flaget bliver anvendt ved alle senere børne-fødselsdage. Da flaget til tider får en lidt hård behandling – er blevet knækket og andre skrammer, men er blevet behandlet af “flag-doktoren” og fået bandage.

3 comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s