Royal Parks Half – 2011 & 2014

På Royal Parks Half hjemmeside   Logo1  kan man læse om deres Halfmarathon. Det har Maria gjort og prøvet løbet både i 2011 og 2014. Startnumre kan man ikke bare købe, man kan enten løbe for charity eller købe startnumre gennem Marathon travel club som så arrangerer turen. Det sidste har Maria anvendt sig af og  Claus har været en fantastisk rejseleder på disse ture. Highlights og billeder her i dette lille referat.

An Amazing Experience: In 2008 we created a spectacular Half Marathon in central London – the first and only one of its kind. The stunning 13.1 mile route takes in the capital’s world-famous landmarks on closed roads, and four of London’s eight Royal Parks – Hyde Park, The Green Park, St James’s Park and Kensington Gardens.

We, like all of our runners, want to see the best of London’s city and parks, so our fantastic event goes beyond just running 13.1 miles, as we design the day so that spectators have as much fun as the runners themselves.

2011 Royal Parks Half

Den 9 oktober 2011 løb jeg min 4. halvmarathon i år. Det ville have været mine forældres 63 års bryllupsdag. Det var en god dag med dejligt vejr og herlige minder fra London, som jeg oplever som lige så nærtstående som København.

Skrev Maria i vores julebrev.

London er en herlig by med mulighed for mange spændende oplevelser og seværdigheder, som vist i dette slide show.

This slideshow requires JavaScript.

Et lille udsnit af de seværdighederne vi nåede før og efter løbet.

This slideshow requires JavaScript.

Highligts fra løbet.

Royal 2011-1

Marias flotte diplom og tid på 2:20:17

Dejlig suppe og te. – Jacked potatos på Victoria Station, men shoppen den findes desværre ikke mere. – Med det gør til gengæld vores favorit sted Krypten under St. Matin-in-the-Fields.

2014 Royal Parks Half

I lufthavnen fristes Maria af lidt taxfree. – Dessert for 2. – Westminter Abbey med Bonhoeffer. – Forberedelse til løbet – te, sandwich og check af Iphone.

This slideshow requires JavaScript.

Highlights fra 2014 Half-Marathon racet.

 

This slideshow requires JavaScript.

Hvad så vi i London? Ja, vi ser jo altid det vi kender. Kunstmuseerne er et must: National Gallery med Vincent van Gogh (1853-1890) som jeg har lavet en blog-post om (klik på link). Hans berømte Solsikker og “Farms near Auvers” som indgår i min historie om London og  landbrugsmalerier. På Tate er det altid Villiam Turner vi må forbi.  

Royal Park2

IMG_3237

Farvel og på gensyn London. – Goodbye London see you again soon.

I 2018 blev Maria udstrukket i the Ballot og deltog se link here til Royal Parks Half 2018.

 

 

6 comments

  1. I wish I had trained when I was younger. London is well worth running around. And I was pleased to see Bonhoeffer in the Abbey. Well deserved.
    AND congratulations to Maria.
    I really enjoyed this post.

  2. Thank you Paolsoren. All were martyrs on the outer wall together with Bonhoeffer. We had to convince a pious church guard that we had to enter through a gate to come near to take a photo for my blog on him

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s