Göteborgsvarvet 2019 – Marias 14.

På Göteborgsvarvets hjemmeside kan man læse følgende:

Göteborgsvarvet är ett drömlopp för många, och de 21 kilometrarna kan kännas långa. Men med rätt träning och rätt inställning kan till och med den långa, slitiga uppförsbacken mot Götaplatsen kännas som en njutning.

Karta_Goteborgsvarvet_2019

Passage af Älvsborgsbron

Passerer her Älvsborgsbron, som Maria senere løber over.

Maria har deltaget 13 gange tidligere og hun ville ikke gå glip af sin 14. På trods af lidt sløjhed, stillede hun op med frisk mod.

Løbsdagen -1. Traditionen tro springer vi på sporvognen og kigger lidt på Göteborg.

Smager på en god solid svensk ret i Saluhallen

Udenfor Göteborgs Kunstmuseum promenerer Hasseblads med sit kamera, som Armstrong havde med på Apollo 11, hvor han satte sit velkendte fodaftryk. Maria afprøver her sine nyerhvervede løbesko – de er noget mindre end Armstrongs månesko.

Et par highlights på Göteborgs Kunstmuseum. Jeg udvælger altid nogle landbrugsmotiver.

Løbsdagen.  Efter en solid morgenbuffe på Spar Hotel Majorna – Afsted med Sporvogn nummer 3 til Slottskogsvallen.

Ankommet til Slottskogsvallen er der god tid til at indtage kulhydrater som energi til løbet. – Vi kiggede rundt i den smukke park, hvor Maria under løbet bare springer afsted uden at nyde de flotte omgivelser. – Lang kø til toiletterne (svensk bajamaja).

De første løbere spurter afsted og er ca i mål efter en time. – Marias startgruppe 16 klar til at bevæge sig mod starten. – Maria klar til den endelige opvarmning før start.

This slideshow requires JavaScript.

Slideshow fra Marias 14. Göteborgsvarv.

Efter passage af målstregen og tildeling af velfortjent medalje og diverse lækkerier. Med alderskorrektion til en 30-åring gav det en flot tid på 1:42:15.

Marias præstation fejres altid med lidt godt til ganen. Denne gang på Porter Pelle som vi havde fået anbefalet af skosælgeren på Svenska Mässan, hvor Maria havde købt sine løbesko (hun havde glemt sine løbesko hjemme !!).

Porter Pelle med Gräddhyllan, hvor man kan se udsigten til havnen. – Maria i sin nye kjole og flotte medalje om halsen parat til at nyde serveringen.

Flatstring spiller på Porter Pelle

Bandet “Flatstring” underholdt blandt andet med rock fra 60-erne. Da de fik øje på Maria og hendes medalje fortalte forsangeren, at der har været en stor event i byen og at en “dam / lady” var tilstede med en stor medalje. “Lad os give hende en stor applaus” og så spillede de et nummer til ære for Maria.

Aftenstemning set fra Porter Pelle.

GT dagen efter Varvet

Göteborgs-Postens omtale dagen derpå.

6 comments

  1. I learn so much from you and Maria! Have to give her credit for running the way she does. I go to the gym, but running has never been my forte! haha Thank you for the tour, Henry.

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s