Maria “sprang” Göteborgsvarvet 2017

Maria tilmeldte sig allerede til sit 12. Gøteborgsvarv halvmarathon straks efter at have løbet (på svensk sprunget) sit 11. Gøteborgsvarv i 2016. Da vi af erfaring ved, at det der er “run” på hotellerne bookede vi allerede i august 2016 værelse på Spar Hotell Majorna. Vi foretrækker Spar Hotell Majorna med dejlig morgenmad og tæt på Stena Line og sporvognene, men prisen på hotellerne i Gøteborg er i forbindelse med GøteborgsVarvet sat godt i vejret 😦

En sådan tur kræver grundigt forberedelse: Skopudsning (sker ca. en gang per år 🙂 ) – Maria taget sin Morsdags blomst med, den klarede sig faktisk flere dage.

Passage under Älvsborgsbron, som Maria senere “springer” over. – Nyder en smagsprøve protein-is efter afhentning af startnummer.

This slideshow requires JavaScript.

Forberedelse før start er vigtigt. – Udstyret checkes. – Sightseeing på Haga. Der er altid fristende kager og sjove ting at se på. – Alle toiletter klar til stort rykind. – Indtagelse af salat og ellers tålmodig afventning til startgruppe 16 – kl. 15.00.

Klar til start: Aftale af mødested – ved Arlas røde ko og kaffeteltet. – Samlingsted for startgruppe 16, temperaturen var nu faldende.

Hvad sker der ellers i start- målområdet?

Jow – flaskesamlerne har kronede dage, denne flaskesamler er meget flittig – har allerede samlet en stor sæk med flasker – måske ligger der stadig nogle på bunden af containeren? – Billede 3: næste flaskesamler får en lang næse – den første var meget grundig. – Forsvarsmagten er på plads med en charmeoffensiv.

Om morgenen var det meget varmt og strålende sol, men hen på eftermiddagen blev det meget køligt, som det fremgår af Gøteborgsvarvets hjemmeside:

Sällan har väl moln över Göteborg varit så välkomna. Men när de mitt på lördagen drog in över Göteborg fick löparna bra förhållanden i det 38:e Göteborgsvarvet.
Temperaturen sjönk tolv grader, det är nästan osannolikt, men det var bra för löparna. All logistik har i stort sett fungerat perfekt och vi har inte haft några allvarliga incidenter, berättar varvsgeneralen Bo Edsberger.
Från 27 grader mitt på dagen till perfekta 15 grader klockan 18 gjorde att förhållanden för de 42 891 startande blev goda och 42 430 kom i mål.

För med skönt sommarväder kantades banan av åskådare. Heja ropp och pepp är sådant som får löparna att hålla farten.

This slideshow requires JavaScript.

Masser af løbere passerer – jeg kigger og kigger og eftersom temperaturen er faldet 12 grader var det temmelig køligt at stå og vente. – Pludselig er Maria der – hun får øje på fotografen der får travlt med af knipse billeder før Maria forsvinder i fuld fart de sidste 200 m mod målet.

Medalje og kaffe – et højdepunkt efter målgangen. – Belønning besøg på den “Gyllene Suggen“- Medalje og den flotte nye dress fremvises.

Fiske meny og Dessert. Nej hvor det smagte.

Hvordan gik løbet ? Maria var udmærket tilfreds, hun løb (sprang) 2:21 ifølge den GPS baserede app og 2:24 efter den officielle tidtagning. Den bedste tid havde Maria i 2008 (se 10 års kavalkaden).

Endomondo tidtagning. – Officielle tidtagning.

Traditionen tro er vi altid ude og se på noget kunst når Maria løber:

Gøteborgs Kunstmuseum har mange dejlige billeder. Jeg synes altid det er sjovt at vise nogle med landbrugsmotiver, derfor vises der her nogle dejlige høstbilleder.

One comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s