Maria – Vinterløbene 2017

Aarhus Motion skriver på sin hjemmeside:

For 34. år i træk har Aarhus Motion æren af at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. Vinterløbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR og for dig, som bare løber for sjov og for motionens skyld. I 2017 vil der være fire unikke vinterløb, og det er helt op til dig, om du tilmelder dig ét løb eller alle fire løb.

Det var lige noget for Maria, så hun tilmeldte sig strakt til alle løb. Nu var der jo også ekstra bonus, som det fremgik af hjemmesiden:

Løbene bliver afholdt på fire unikke lokationer, så du er garanteret en ny rute og ikke mindst en ny oplevelse for hvert løb, du deltager i. I målområdet vil der være en særlig stemning, hvor du har mulighed for at hygge dig med dine kollegaer/venner over en kop varm suppe.

Dette får du-1

SCC 29 jan 2017

Det første løb startede ved Scandinavian Congress Center og sluttede inde i den lune hal, hvor der blev serveret varm suppe. Maria løb i den formidable tid under 1 time (59:16) – “flot gået” eller det var vel løbet 🙂

Traditionen tro besøgte vi efter løbet AROS – vi kan ikke se på kunst på tom mave som Maria udtrykte det. Derfor først et besøg i cafeteriet.

AROS meny

Mætte og tilfredse besøgte vi udstillingerne: Joana Vasconcelos, Aros Formidlingscenter og udstillingen Human Nature.

 

This slideshow requires JavaScript.

Slide show med highlights


Herman 19 marts 2017

Det andet Vinterløb kunne Maria desværre ikke deltage i da vi fik gæster. Efter løbet hun hun en e-mail at hun var savnet. Tredje løb som startede og sluttede i Herman hallen 19. marts i Tivoli mødte hun frisk op selv om vejret var en smule kedeligt. Det gik også strygende – lidt over en time. Her var der gratis kaffe til alle og det nød jeg i fulde drag.

Traditionen tro besøgte vi AROS – vi kan ikke se på kunst på tom mave – det går bare ikke, som Maria plejer at udtrykte det.

AROS 19 marts cappocina

Der blev serveret en skøn kop cappuccino.  

 

This slideshow requires JavaScript.

Slide show med highlights.


Ceres Park 2 april 2017

Det sidste af Vinterløbene blev afviklet i Ceres Park. Nu var det blevet forår – måske var det den eneste forårsdag i det år. Der var også gratis kaffe og som det fremgår af billederne nød Maria det i fulde drag efter løbet. Jeg havde naturligvis forsynet mig medens Maria var ude og springe/løbe. På billedet med kaffevognen ses “ego” stikke hovedet ind fra venstre. Maria lavede igen et flot løb – kun 70 sekunder over en time.

 

Foråret havde holdt sit indtog, som det fremgår af Marias sommerdress og alle de hvide anemoner i fuld flor.

 

Var på det nye bibliotek samt så et vue over byen.

 

 

 

 

One comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s