Cykelsti i Herning – med overraskelser #2

I min første historie om den herninggensiske “Cykelsti med overraskelser” stoppede den flot anlagte og belyste cykel-gangsti og løb så at sige “ud i sandet“. Man skulle manøvrere gennem en kraftig chikane og forbi en overfyldt skraldespand.

Her i året 2018 er cykelstien færdiggjort. Den passerer nu i en elegant bue uden om chikanen og skraldespanden står ensom tilbage og hygger sig med nogle paller.

Stien fortsætter forbi skaldestativet og slår en flot bue forbi kornmarken. Lygtepælene er ved at blive rejst, men lyset er endnu ikke monteret. På næste billede er marken blevet efterårspløjet og lygtepælene er færdigmonteret.

Privat

Men how ! her i svinget et skilt med “Privat”, mon det betyder man ikke er velkommen? Pyt, stien er vist også for smal til, at cykle komfortabelt.

 

Cykelstien fortsætter forbi villaerne på Solbjerg. – Her stopper stien og det var lidt for ujævn for min cykel, men arealet er jo ekspropieret og ligger klar. Måske bliver det på næste års budget ?? – I stedet forsætter stien ind mellem husene med en flot rød-hvid markering.

Skilt før og efter

Som afslutning er vist gang/cykel skiltet, der næsten var overgroet. Det er gravet frem og markerer den nu færdige cykelsti der snor sig gennem landskabet. Cykel-gangstien er efterhånden meget brugt og værdsat f.eks løber Maria næsten daglig og hun møder og hilser på andre løbere, hundeluftere, cyklister og pensionister, der bare nyder turen. Man kan også være så heldig, at se en ræv luske over stien eller et rådyr komme springende.

 

 

4 comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s