Marias flotte DuPont løb Brabrand 28. februar 2016

Maria blev fristet af denne reklame fra Aarhus Motion:

For 33. år i træk har Aarhus Motion æren af, at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. DuPont løbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR – men også for dig, som bare løber for sjov og for motionens skyld. I år 2016 vil der være tre unikke DuPont løb, og det er helt op til dig, om du tilmelder dig ét løb eller alle tre løb.

Maria tilmeldte sig selvfølgelig alle 3 løb.

Andet DuPont løb afholdes ved Brabrand Hallen, hvor du er garanteret en af de hurtigste ruter i Aarhus, som Brabrandstierne danner ramme for. En oplagt træningstur, hvis du overvejer- eller allerede er tilmeldt et halvmarathon i foråret. (Maria træner netop til GöteborgsVarvet i maj). Glæd dig til at passere mållinjen, vi serverer nemlig fastelavnsboller til alle deltagere i målområdet! Samtidig er der også en lækker gulerodssuppe til alle deltagere.

Forberedelse før starten går.

Brabrand

 10 km ruten rundt om Brabrand Sø.

 

This slideshow requires JavaScript.

Maria ankommer til opløbsstrækningen og spurter i mål.

Brabrand kort

Marias løb ifølge Endomondo – ruten på 1 time og 36 sekunder, men for 10 km og 200 m, da hun startede uret lidt før start-stregen  – se speciel hendes 3. km 5:32 meget flot.

I mål med sved på panden – og den officielle tid – imponerende 59:44 –  og så er der tid til den omtalte suppe som nydes, men tiden skal da også checkes, så må suppen stå og vente.

Den omtalte fastelavnsbolle kunne Maria ikke klare – men jeg var jo også med og den kan absolut anbefales, så meget at jeg fik “tiltusket” mig en ekstra.

 

 

 

 

4 comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s