Har du glemt en mærkedag?

Har du glemt en mærkedag?

Det med at huske mærkedage som fødselsdage og lignende er ikke min bedste spids-kompetence. Jeg kan godt komme til at glemme mine søstres fødselsdage. Jeg har her ”faldet” over en brev som Marias oldefar Villiam skrev til Marias morfar Emry. Villiam skrev altid meget morsomt i sin meget personlige skrivestil og det beskriver utrolig godt, hvad jeg selv kan opleve.

      Villiam Nielsen og hans svigersøn Emry Kølster

Kære Svigersøn!                                    København sept. 1925

Skønt klokken er 10, undlader jeg ikke at skrive disse linjer, men jeg bede om undskyldning for ikke at have husket dagen i går. Jeg tænker som sædvanligt ikke på fødselsdage e. lign., da jeg altid plejer at blive mindet om dem forinden, men det er altså ikke sket denne gang; først da jeg kommer hjem i aften og har spist, bliver jeg spurgt, om jeg har sendt kort i går – Tableau – Ja, det var jo altså på tide at blive mindet derom, og jeg må så altså omgående søge at oprette det forsømte. Altså: ”Held og Lykke i det kommende år”.

At klokken er blevet så mange skyldtes, at ”tante Hulda” kom kl. 6½. – Svend, Viola og Jytte kl. 8. og Jenny kl. 8½, men nu er de gået, og skønt regnen pjasker ned afsender jeg altså dette.

Tak for brevet og det øvrige og endnu en gang: ”Undskyld min tankeløshed”. Jeg skal en af de nærmeste dage fortsætte.

Hilsen til Asta og Børnene.

Svigerfar.

2 comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s