NYTÅRSLØBET 2016

Nytårsløbet har Maria nu løbet for fjerde gang, så det er efterhånden blevet en tradition og indgår nu i hendes løbepensum.

Nytårsløbets hjemmeside:

Vejret har ofte været én af de store udfordringer for løberne og arrangørerne. Vi har et par gange haft mere en 10 frostgrader, så løberne kom i mål med små istappe i skægget og masser af rim i håret. Det værste var vist det år hvor tøsneen væltede ned, så underlaget blev som brun sæbe. Men løberne har altid taget det med godt humør, for de ved jo at suppen venter.

Selvom løbet har flyttet startsted flere gange og ruten er ændret, så er der 2 ting vi holder fast ved: Distancen er en halv maraton, og man samles for at spise suppe efter løbet inden man ønsker hinanden et Godt Nytår.

Vejret i år var perfekt løbevejr – 9C – tørvejr, men lidt blæsende 7 m/s. – Den officielle hjemmeside om Danmarks hyggeligste Halvmaraton. – Ruten rundt i Herning.

Maria lægger godt ud 6 min/km. – Hun fulgte bare med strømmen, men satte hastigheden ned senere.

Maria passerer 7½ km og er nu på vej ud på den store sløjfe.

This slideshow requires JavaScript.

Maria kommer til syne i viadukten under Viborgvej og passerer fotografen der står ved Vesterholmsvej. – Nogle af de hurtige løbere har allerede været ude og vende og er på vej tilbage.

Maria har nu været ude og vende bag Burger King, men blev ikke fristet til at gå derind 🙂  Hun fortsætter i frisk tempo mod målet som nu kun ligger 4½ km forude.

Maria på opløbsstrækningen og hun passerer målstregen i en flot bruttotid.

 

dsc_0819

Maria nyder vand og frugt efter at være kommet i mål, senere gik hun ind i hallen for at nyde den varme suppe, som altid traditionel bliver serveret efter Nytårsløbet.

Marias Endomondo tid der er baseret på satellit-registrering og som altid måler en lidt længere trækning. – Den officielle korrigerede tid på 2:17:12 – flot præstation.

 

 

 

 

One comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s