Udnyttelse af det flotte vejr på Mors Dag

Det var fantastik flot vejr her på Mors Dag 8. maj 2016. Selv her i skrivende stund er temperaturen 20 C. Det er meget usædvanligt og hænder måske kun et par gange om året.

img_0594

Derfor besluttede Maria og undertegnede HJ at udnytte det flotte vejr til en lille udflugt til Silkeborg og cykle en tur på den nedlagte jernbane Silkeborg – Horsens.

Nå, ja vi skulle da lige have en kop te og lidt frokost her i vores “grotte” i haven. Vores havebord har tidligere været anvendt som “savebord”  af Marias Far Aage, derfor er der nogle dybe savespor, men der er knyttet mange minder til det. Maria har kendt bordet siden hun som barn flyttede til Agerledet i Herlev.

Afmontering af cyklerne i Silkeborg og så går det stille og roligt på vores gamle cykler ud af den ret smalle cykelsti på den forhenværende jernbanestrækning. Som man kan se på billedet med HJ er det ret let at komme ud i “rabatten”.

Efter nogle kilomer syntes vi, det snart var tid for en kaffepause. Kaffen og kagen frem af posen – vi nød det meget selv om vi måtte tage til takke med en træstup som siddeplads. Med udsigt til de lysegrønne ny-udsprungne træer betød det ikke noget.

img_6263

Næsten 20 km på den gamle Mormor cykel uden gear eller anden komfort, ser Maria meget frisk ud efter ankomst til den gamle Vrads Station.

Vrads Station er signalet oppe, som antyder der kommer tog. “Pas På Toget” skiltet advarer om toget. Det viser sig at toget er et beskedent veteran motorvogn. Vi havde nok forventet en rygende damplokomotiv, men da motorvognen endelig kørte osede den da meget godt.

img_6280

Turen hertil Vrads skulle da belønnes med en “Eskimo” is med et rigtig tykt lag chokolade. Maria nød den meget.

This slideshow requires JavaScript.

Nogle indtryk på turen.

img_8665

På Hjemturen blev der tid for den sidste kop kaffe (bemærk stadig en sjat tilbage i det røde krus) medens der sendes billeder på Instagram og stavningen kontrolleres.

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s