Cykelsti i Herning – med overraskelser #1

Hørte naboerne tale om en ny cykelsti fra Herning til Snejbjerg. Den skulle naturligvis afprøves/findes. Med lidt besvær blev startstedet lokaliseret.

cykelsti-1Fandt på en sidevej til Teglvænget flot asfalteret belyst bred cykelsti. Spændende at se, hvor den fører hen.

 

 

Bevæger sig smukt ind i terrænet. – Flot ny bro over Tyvkær bæk. – Videre gennem engen på en smuk udført lavbro.

 

 

Snor sig flot opover et lille bakkedrag. – Forbi den idylliske Herning Fiskepark, hvor man kan fange ørreder.

cykelsti-8

Men – Howsa hva er det her!! – her ender den flotte cyklesti, løber bogstaveligt helt ud i sandet – måske var penge-kassen tom ?? I hvert tilfælde kun en smal sti, at se i græsset. Fortsætter forsigtigt fremad.

cykelsti-9

Det her kan man kalde en CHIKANE  med en skraldespand med top på. Efter en balancegang gennem chikanen – grusvej med huller.

cykelsti-10

Man kan håbe, at kommunen finder lidt penge på kistebunden så cykelstien kan videreføres. Hvad der ellers sker og er planlagt på “cykelsti” området i Herning kan læses på Herning hjemmeside. På visit Herning er der forslag til mange cykelture.


 

Her i starten af 2018 er der ikke sket mere på den flotte belyste cykelsti, et skilt der skulle op er næsten helt tilgroet. – Til gengæld er der kommet en dejlig cykel- og løbesti langs banen i retning mod det ny Gødstrup Sygehus, når den bliver helt færdigt med lys og skiltning laver jeg en lille historie.

I løbet af 2018 blev cykel-gangstien færdiggjort, læs her i afsnit #2.

 

5 comments

Skriv en kommentar